Aankoop - Ontwikkeling - Verkoop - Verhuur - Gespecialiseerd in bedrijfs onroerendgoed
Over JD-Vastgoed
 
Het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, in de producten die we aanbieden, de bedrijven waar we mee samen werken om onze ontwikkelingen te realiseren en in onze klanten, de huurders van de verschillende objecten in onze portefeuille.
 
Oprichter tevens eigenaar/directeur van JD-Vastgoed BV is Dhr. J.M.A Dekkers die zijn carrière in het bedrijfs onroerend goed is begonnen met het voor eigen behoefte aankopen van zijn eerste bedrijfspand in Westkapelle, gevolgd door een 2=de pand in Vlissingen anno 1983 en sinds die tijd is er een aantal panden aangekocht, aangepast en geëxploiteerd waaronder ook enkele particuliere objecten.
In Januari 2008 is al het particuliere onroerend goed en enkele winkels verkocht aan een collega investeerder en blijft er enkel bedrijfs onroerend goed in de portefeuille over;
 
Een paarden pensionstalling annex Manege met binnen-, + buitenbak te Nieuwdorp
Een showroom te Vlissingen                                           
Een kantoren pand op de 1=ste verdieping te Vlissingen    
Een bedrijfspand in 's-Heerarendskerke
Een bedrijfspand op industrie terrein "de Poel" te Goes.
 
JD-Vastgoed is op dit moment niet actief op zoek naar onroerend goed om aan te schaffen maar meer met ontwikkelen van nieuwe bouwmethodes en materialen die passen in het ecologisch / organisch bouwen van deze tijd met milieu en natuur voorop!
Wanneer er echter zakelijk interessante kansen zich voordoen zullen wij daar zeker serieus naar kijken, onze specialisatie is recreatie, horeca en bedrijfs onroerend goed. 
 
Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
 
Kantoor:
 
Tel. nr:  +31-652562250
Fax.nr:  +31-118440944
 
Dhr. Dekkers werkt niet vanaf een vaste werkplek, zijn auto is vaak zijn kantoor!
 
Openingstijden op afspraak.
 
Zijn basis in Nederland is onder aan de kust in Vlissingen
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.